Marketing Stan

Екипът на Marketing Stan ни довери обработката на техни видео материали за социалните мрежи. Нашата ключова мисия беше да открием и извлечем най-полезните и привлекателни моменти от техните обучителни сесии и презентации, за да ги трансформираме в кратки, ударни видеоклипове със субтитри, идеално адаптирани за аудиторията им в TikTok. Този подход има за цел не само да увеличи ангажираността със съдържанието, но и да разшири охвата на Marketing Stan в социалната мрежа, като предостави на зрителите лесно смилаеми и високо стойностни съвети, които могат да бъдат бързо разпространени и приложени.

Резултати

По-голям охват в социалните мрежи: Ние приложихме на Marketing Stan стратегии за създаване на кратки, убедителни видеоклипове, оптимизирани за платформи като TikTok, за да разшири своето влияние онлайн. Използването на автоматизирани инструменти му позволи бързо да адаптира съдържанието към предпочитанията на аудиторията и да увеличи своята видимост и достъп до потенциални клиенти.

Увеличение на взаимодействието: Добавянето на субтитри към видеоклиповете на Marketing Stan улесни взаимодействието с аудиторията, като повиши ангажираността и генерира повече коментари. Ефективната и бърза обработка на съдържанието, благодарение на автоматизацията,ние допринесохме за по-динамично участие от страна на зрителите.

Ефективно управление на времето: С фокус върху автоматизацията, Marketing Stan освобожди време за разработването на стратегии и съдържание, като същевременно поддържахме активното и качественото му присъствие в социалните медии. Това му позволи да се концентрира върху предоставянето на стойност за своите клиенти и увеличаване на техните продажби.

Бачкам с Наско и Nexus от Февруари тази година и нямам думи да ви опиша колко съм доволен. Работата върви изключително бързо и гладко. Пращам папката с видеата и звука, а екипът му ми връща готов материал в рамките на само 24ч. Ако си търсите супер видеообработка и искате задачите готови за "вчера" това е вашата агенция.

Stoyan NikolovCEO of Marketing Stan